skvaller

Ett skäpp med skvaller kommer lastat:P




 Foto: Nathan Strange, Jae C Hong / Scanpix

090119 - Katy Perry tog Rihannas pris

Katy Perry tog gladeligen emot priset för bästa internationella låt under NRJ Awards i Canes i helgen. Senare på kvällen fick Katy Perry veta att man räknat fel på rösterna och den riktiga vinnaren var Rihanna med låten Disturbia. Katy som redan hållt sitt tacktal på scenen fick snällt lämna tillbaka priset. Men Katy Perry behövde inte gå hem helt tomhänt för hon vann pris för bästa internationella album. Och där var alla röster korrekt räknade.

Foto: Ingvar Karmhed / Scanpix

090121 - Coldplay klara för årets Roskilde-festival

Nu är det bestämt. Megastjärnorna Coldplay kommer spela på årets Roskilde-festival. Rockbandet har haft otroligt stora framgångar förra året med sitt album "Viva la Vida" och i årets amerikanske Grammy-award har de chans på sju priser. Så är du ett riktigt Coldplay-fan vet du vart du ska befinna dig i sommar för att få sjunga med i låtar som "Viva la Vida" "Fix you" och "Yellow"
Årets Roskilde-festival äger rum den 2 - 5 juli.

Foto: Anders Wiklund / Scanpix

090127-Mellos-kärlekspar laddar upp på Maldiverna.

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt är inte bara Sveriges sötaste kärlekspar utan även konkurrenter i årets Melodifestival. Fast än så länge verkar inte tävlingsinstinkten ha kickat in än. Paret var nämligen på en romantisk semester i Maldiverna där de laddade upp inför en hektisk vår. Måns är en utav de största förhandsfavoriterna till att ta hem segern i årets Melodifestival. han har varit med ett år todogare och då med låten "Cara Mia" som blev en superhit. För Marie är det första gången hon deltar i festivalen så man kan väl misstänka att hon pumpar Måns på tips och råd inför tävlingen.


Foto: Jessica Gow & Leslie Hassler / Scanpix

090122 -Timo gör musik till Beverly Hills stjärna!

Sångaren Timo Räisänen har fått i uppgift att skriva filmmusik till svenska komedin "Midsommarfesten" där hunken Luke Perry spelar huvudrollen. Timo fick uppdraget efter att den amerikanske regissören Ian McCudden fått upp ögonen för hans musik. Timo Räisänen kommer båda att producera och spela in all musik till filmen.

Foto: Jeff Christensen / Scanpix

090121 - The Killers till Hulstfred

Efter en omröstning på Rockpartys hemsida, om vilket band publiken helst skulle vilja se på scen i årets Hultsfredfestival, stod The Killers som vinnare. The Killers debuterade 2004 men slog igenom stort först förra året med albumet "Day & Age". Och just nu spelas deras låt "Human" varm på de flesta radiokanaler.
Årets Hulstfredfestival äger rum den 8-11 juli.


Det var en stor täxt jag skrev med märkte jag aja jag kommer inte skriva om allt.
hejdå


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahaha marie serneholt är min kusin :P jag svär!

2009-02-16 @ 16:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0